WK DZIK Cytrulina Jabłko Mięta 225g

  • zwiększa pompę mięśniową
  • może poprawiać wydolność
  • 45 porcji w opakowaniu
  • bez zbędnych dodatków
61,99 zł
Chwilowy brak

WK DZIK Cytrulina Jabłko Mięta 225g

 

WK DZIK Citrullina o smaku jabłkowo-miętowym to wysokiej jakości jabłczan l-cytruliny. Nie zawiera wypełniaczy i zbędnych dodatków takich jak np. tanie aminokwasy czy węglowodany. Zawiera niewielką ilość substancji przeciwzbrylającej (dwutlenek krzemu, czyli krzemionka), co umożliwia zachowanie relatywnie sypkiej konsystencji, ułatwiając proces produkcji oraz stosowania produktu.

 

Co warto wiedzieć o cytrulinie WK DZIK?

  • popularny wśród sportowców suplement diety
  • częsty składnik przedtreningówek
  • nie zawiera zbędnych wypełniaczy
  • opakowanie zawiera 45 porcji
  • substancja słodząca: sukraloza

 

Jabłczan cytruliny - właściwości

WK DZIK Cytrulina to wysokiej jakości jabłczan l-cytruliny, który ze względu na swoje właściwości, jest produktem często stosowanym przez sportowców w ramach stałej suplementacji, lub jako element suplementacji przedtreningowej. Często też występuje jako jeden z głównych składników przedtreningówek

 

WK DZIK Citrullina - intensywnie owocowy smak!

Cytrulina marki WK DZIK jest suplementem wyróżniającym się swym pysznym, orzeźwiającym smakiem jabłka z miętą. Nie zawiera dodatku cukru - za jej słodycz odpowiada naturalna substancja słodząca sukraloza. Jabłczan cytruliny posiada naturalnie kwaśny smak, który doskonale komponuje się ze słodzikami oraz aromatami.

 

W jaki sposób należy stosować cytrulinę?

1 miarkę (5g proszku) należy wymieszać z 150-200ml wody i spożyć bezpośrednio przed treningiem.

 

Składniki: jabłczan L-cytruliny, aromat, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu.

 

Cytrulina WK DZIK  jest dostępna również w innych smakach.

Opinie mogą być dodawane tylko przez klientów, którzy kupili ten produkt

Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w: Porcja 100g
Kalorie 53.5
Tłuszcze, w tym 0.8
tłuszcze nasycone 0.1
Węglowodany, w tym 4.9
cukry 4.2
Błonnik 33.7
Białko 0.7
Sól 0