

Błyskawiczna wysyłka
Możliwość płatności PayPo
30 dni na zwrot towaru
BioTechUSA Crush Bar Chocolate Brownie to wysokobiałkowy baton bez dodatku cukru. Batony tej marki to przede wszystkim duża zawartość wysokiej jakości białka, które jest kluczowym budulcem twoich mięśni, przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w jej utrzymaniu. BioTechUSA Crush Bar o smaku czekoladowego brownie zawiera izolat białka sojowego. .
BioTechUSA Crush Bar to batony bez dodatku cukru o wysokiej zawartości białka. Jedna sztuka zawiera aż 21g białka, co czyni je produktem spożywczym idealnym dla sportowców i osób aktywnych fizycznie, dbających o jego wysoką zawartość w diecie. Proteiny obecne w batonie przyczyniają się do efektywnej budowy i utrzymania masy mięśniowej, a także wpływają na korzystną regenerację po treningu. BioTechUSA Crush Bar to znakomita alternatywa dla wysokokalorycznych, bogatych w tłuszcze i sztuczne składniki batonów z dodatkiem cukru, zapewniające szybkie uzupełnienie białka i dostarczenie organizmowi energię. Są znakomitym wyborem na słodką przekąskę, pozwalającą zaspokoić ochotę na słodkie.
Proteinowy baton od BioTechUsa to przepyszna, słodka przekąska zachwycająca swym obłędnym smakiem! Konsystencja batona to przede wszystkim znakomita chrupkość, którą zawdzięcza się polewie z mlecznej, aksamitnej czekolady i zatopionych w niej chrupkom sojowym. Wersja smakowa Chocolate Brownie charakteryzuje się płynnym, ciągnącym, idealnie słodkim karmelem wypełniającym wnętrze batona oraz równie imponującą, przepyszną, mocno czekoladową - jak przystało na tytułowe brownie, warstwą masy białkowej. Przekąska od BioTechUsa zaspokoi oczekiwania co do słodkości nawet największych łasuchów!
Składniki: polewa z mlecznej czekolady z substancją słodząca 31% [substancja słodząca (maltitole), krem kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku, masa kakaowa, emulgaot, lecytyny (soja), naturalny aromat], warstwa o smaku karmelowym z substancją słodzącą 18% [substancja słodząca (maltitole), mleko skondensowane, krem kakaowy, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych), aromat, sól, barwnik (karmel)], błiako mleka, hydrolizat kolagenu, ekstrudowana soja z kakao 8,6% (izolat białka sojowego, skrobia z tapioki, kakao w proszku), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), woda, izolat białka sojowego), olej kokosowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, naturalny aromat.
Wartości odżywcze w 100g: 373 kcal, 31g białka, 17g tłuszczów, 35g węglowodanów
Wartości odżywcze w 60g (baton): 238,72 kcal 19,84g białka, 10,88g tłuszczów, 22,40g węglowodanów