Naleśniki z masłem orzechowym [PRZEPIS]
Przepis na naleśniki z masłem orzechowym!

Składniki:

naleśniki z masłem orzechowym przepis

Składniki na nadzienie:

  • 150g skyra naturalnego + słodzik (np. erytrol) + ulubiony aromat
  • 100g ulubionego dżemu/frużeliny

Jak zrobić naleśniki z masłem orzechowym?

Naleśniki z masłem orzechowym – przygotowanie krok po kroku

Wszystkie składniki na naleśniki blendujemy na gładką masę i smażymy na patelni. Następnie przygotowujemy nadzienie. Smarujemy każdy naleśnik skyrem, na skyr wykładamy dżem i zwijamy. Smacznego!

Kaloryczność:

Około 300 kcal (naleśniki bez dodatków)

Przepis i zdjęcie: Zofia Witkowska

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. [więcej]