Torras Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru 100g

  • Biała czekolada 
  • Bez dodatku cukru
  • 5g węglowodanów netto
  • Bezglutenowa
  • Słodzona erytrytolem i stewią
12,99 zł
Chwilowy brak

Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru - 100g - Torras

 

Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru to doskonały wybór dla osób praktykujących diety keto i low-carb, pragnących cieszyć się smakiem czekolady bez konieczności rezygnacji z przyjemności. Produkt charakteryzuje się delikatnym, kremowym i jednocześnie słodkim smakiem, który zaspokoi każdego miłośnika czekolady.

 

Co warto wiedzieć o Czekoladzie marki Torras?

  • Biała czekolada bez dodatku cukru
  • Niskowęglowodanowa
  • Słodzona erytrytolem i stewią
  • Odpowiednia na diecie keto i low-carb
  • Przepyszny smak i kremowa konsystencja
  • Tylko 5g węglowodanów netto w tabliczce

 

Czekolada biała - bez dodatku cukru, wzmacniaczy smaku i barwników!

Czekolada biała bez dodatku cukru to pyszna przekąska stanowiąca doskonały wybór dla osób dbających o zdrową dietę, a zwłaszcza przestrzegających diety keto i low-carb. Cała tabliczka czekolady zawiera jedynie 5g węglowodanów netto! Jednym z atutów produktu jest skład pozbawiony barwników, sztucznych wzmacniaczy smaku oraz dodatku cukru. Rolę substancji słodzących pełnią erytrytol i stewia, dzięki czemu produkt jest zdrowszym wyborem niż tradycyjne, białe czekolady dostępne na rynku. Ciesz się słodyczą czekolady bez obaw o nadmiar cukru, sięgając po produkt Torras!

 

Przepyszny, słodki smak i rozpływająca się w ustach konsystencja!

Czekolada biała bez dodatku cukru to produkt łączący wyważoną słodycz erytrytolu i stewii, delikatność mleka i subtelny, lecz wyczuwalny akcent wanilii. Nie należy zapomnieć o niesamowicie kremowej, aksamitnej konsystencji, która wręcz rozpływa się w ustach, gwarantując niezwykłe doznania smakowe. Bez obciążającego cukru, czekolada stanowi doskonałą alternatywą dla tradycyjnych słodyczy, zachowując przy tym wysoką jakość smaku i satysfakcji płynącej z degustacji. Czekolada Torras może być spożywana jako samodzielna przekąska, składnik deserów, czy dodatek do posiłków na słodko, takich jak owsianka.

 

Składniki: tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 25%, substancja słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015%), odtłuszczone mleko w proszku 10%, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy.

Wartości odżywcze w 100g: 547 kcal, 10g białka, 42g tłuszczów, 34g węglowodanów 

Opinie mogą być dodawane tylko przez klientów, którzy kupili ten produkt

Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w: Porcja 100g
Kalorie 547.00
Tłuszcze, w tym 42.00
tłuszcze nasycone 25.00
Węglowodany, w tym 34.00
cukry 16.00
Błonnik 11.00
Białko 10.00
Sól 0.40
Tagi: czekolady