Torras Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru 100g
- Biała czekolada
- Bez dodatku cukru
- 5g węglowodanów netto
- Bezglutenowa
- Słodzona erytrytolem i stewią
Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru - 100g - Torras
Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru to doskonały wybór dla osób praktykujących diety keto i low-carb, pragnących cieszyć się smakiem czekolady bez konieczności rezygnacji z przyjemności. Produkt charakteryzuje się delikatnym, kremowym i jednocześnie słodkim smakiem, który zaspokoi każdego miłośnika czekolady.
Co warto wiedzieć o Czekoladzie marki Torras?
- Biała czekolada bez dodatku cukru
- Niskowęglowodanowa
- Słodzona erytrytolem i stewią
- Odpowiednia na diecie keto i low-carb
- Przepyszny smak i kremowa konsystencja
- Tylko 5g węglowodanów netto w tabliczce
Czekolada biała - bez dodatku cukru, wzmacniaczy smaku i barwników!
Czekolada biała bez dodatku cukru to pyszna przekąska stanowiąca doskonały wybór dla osób dbających o zdrową dietę, a zwłaszcza przestrzegających diety keto i low-carb. Cała tabliczka czekolady zawiera jedynie 5g węglowodanów netto! Jednym z atutów produktu jest skład pozbawiony barwników, sztucznych wzmacniaczy smaku oraz dodatku cukru. Rolę substancji słodzących pełnią erytrytol i stewia, dzięki czemu produkt jest zdrowszym wyborem niż tradycyjne, białe czekolady dostępne na rynku. Ciesz się słodyczą czekolady bez obaw o nadmiar cukru, sięgając po produkt Torras!
Przepyszny, słodki smak i rozpływająca się w ustach konsystencja!
Czekolada biała bez dodatku cukru to produkt łączący wyważoną słodycz erytrytolu i stewii, delikatność mleka i subtelny, lecz wyczuwalny akcent wanilii. Nie należy zapomnieć o niesamowicie kremowej, aksamitnej konsystencji, która wręcz rozpływa się w ustach, gwarantując niezwykłe doznania smakowe. Bez obciążającego cukru, czekolada stanowi doskonałą alternatywą dla tradycyjnych słodyczy, zachowując przy tym wysoką jakość smaku i satysfakcji płynącej z degustacji. Czekolada Torras może być spożywana jako samodzielna przekąska, składnik deserów, czy dodatek do posiłków na słodko, takich jak owsianka.
Składniki: tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 25%, substancja słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015%), odtłuszczone mleko w proszku 10%, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy.
Wartości odżywcze w 100g: 547 kcal, 10g białka, 42g tłuszczów, 34g węglowodanów
Wartości odżywcze | |
---|---|
Wartości odżywcze w: | Porcja 100g |
Kalorie | 547.00 |
Tłuszcze, w tym | 42.00 |
tłuszcze nasycone | 25.00 |
Węglowodany, w tym | 34.00 |
cukry | 16.00 |
Błonnik | 11.00 |
Białko | 10.00 |
Sól | 0.40 |
W tej samej kategorii