• Nowy

Frank & Oli Ciastko Proteinowe Wegańskie Brownie 50g

  • Proteinowe ciastko o smaku brownie 
  • Bez dodatku cukru i oleju palmowego 
  • Wegańskie i bezglutenowe
  • Wysoka zawartość białka i błonnika
  • Niski indeks glikemiczny
3,99 zł
Dostawa w 24-48 h
W magazynie

Frank & Oli Ciastko Proteinowe Wegańskie Brownie 50g

 

Frank & Oli Ciastko Proteinowe Wegańskie Brownie 50g to zdrowe i wegańskie ciastko o wysokiej zawartości białka i błonnika. Zawiera składniki naturalnego pochodzenia, takie jak czekolada bez dodatku cukru, kakao, pasta z orzechów arachidowych i miąższ kokosowy, nadające mu wyjątkowy i satysfakcjonujący smak. Produkt nie zawiera dodatku cukru i szkodliwego dla zdrowia oleju palmowego. Dodatkowo Frank & Oli Ciastko proteinowe jest odpowiednie dla wegan i osób z nietolerancją glutenu!

 

Co warto wiedzieć o Frank & Oli Ciastku Proteinowym Wegańskim?

  • Ciastko o smaku brownie 
  • Bez dodatku cukru i oleju palmowego
  • Wysoka zawartość białka - 9g w ciastku
  • Słodzone maltitolem
  • Miękka konsystencja
  • Niski indeks glikemiczny
  • Bazuje na wyłącznie naturalnych składnikach
  • Wysoka zawartość błonnika
  • Wegańskie i bezglutenowe

 

Ciastko Proteinowe Wegańskie - prosty skład bez dodatku cukru

Ciastko Proteinowe Wegańskie Brownie to zdrowa przekąska o wysokiej zawartości białka i błonnika, o naturalnym, korzystnym dla zdrowia składzie. Nie zawiera szkodliwego dla zdrowia oleju palmowego oraz dodatku cukru, który zastąpiono substancją słodzącą - maltitolem. Białko  odgrywa kluczową rolę w budowie tkanki mięśniowej oraz uczestniczy w wielu procesach biochemicznych organizmu. Błonnik pokarmowy, pochodzący z korzenia cykorii i płatków owsianych, wspomaga pracę jelit, usprawnia trawienie i ułatwia wypróżnianie. Dodatkowo, kakao i czekolada są źródłem magnezu, wspomagającego funkcje psychologiczne i przeciwdziałającego uczuciu zmęczenia. Produkt jest bezglutenowy i wegański, dzięki czemu może być spożywany przez osoby z nietolerancją glutenu i eliminujące produkty pochodzenia zwierzęcego. Prosty, pozbawiony sztucznych składników skład sprawia, że ciastko jest zdrową i smaczną alternatywą dla wszelkich słodyczy i słodkich przekąsek. 

 

Przepyszny, czekoladowy smak i rozpływająca się w ustach, miękka konsystencja!

Ciastko Proteinowe Wegańskie Brownie to prawdziwa rozkosz o intensywnym smaku czekoladowego brownie. Ciasteczko zaskakuje słodkim, satysfakcjonującym smakiem, dostarczając wyjątkowego doświadczenia smakowego. Połączenie intensywności kakao z delikatną słodyczą czekolady, wzbogacone orzechową nutą pochodzącą z pasty orzechowej tworzy kompozycję, która wręcz cieszy podniebienie. Ciastko charakteryzuje się miękką i puszystą teksturą, tworząc wrażenie rozpływającego się w ustach smakołyku. Produkt jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych słodkości, oferując nie tylko przyjemność z jedzenia, ale także satysfakcję z wyboru zdrowej przekąski, która oprócz smaku, dostarczy także wartościowych składników odżywczych.

          

Składniki: błonnik z korzenia cykorii, czekolada 20% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao 11%, płatki owsiane bezglutenowe, substancja słodząca: maltitol, aromat naturalny, sól himalajska.

Wartości odżywcze w ciastku (50g): 226 kcal 9g białka, 10.3g tłuszczów, 14.7g węglowodanów  

  

Opinie mogą być dodawane tylko przez klientów, którzy kupili ten produkt

Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w: Porcja 50g Porcja 100g
Kalorie 225.50 451.00
Tłuszcze, w tym 10.25 20.50
tłuszcze nasycone 5.25 10.50
Węglowodany, w tym 14.65 29.30
cukry 3.54 7.07
Błonnik 10.20 20.40
Białko 9.05 18.10
Sól 0.12 0.23