Pipe rigate - Makaron niskowęglowodanowy - 200g - CiaoCarb
Pipe rigate - Makaron niskowęglowodanowy - 200g - CiaoCarb to wyjątkowy makaron przeznaczony dla osób przechodzących przez trzecią fazę diety niskowęglowodanowej. Jego unikalny kształt w postaci dużych muszli/karbowanych kolanek sprawia, że doskonale absorbuje sosy i przyprawy, nadając daniom niepowtarzalny smak. Idealny do sałatek, gęstych zup i sosów.
Co warto wiedzieć o Pipe rigate - Makaron niskowęglowodanowy?
Makaron o niskiej zawartości węglowodanów
Wysoka zawartość błonnika
30% więcej białka niż w tradycyjnych makaronach
Niski indeks glikemiczny
Odpowiedni dla osób na diecie low-carb
Pipe rigate od CiaoCarb - znakomity, niskowęglowodanowy zamiennik tradycyjnego makaronu
Makaron niskowęglowodanowy Pipe Rigate CiaoCarb to część linii produktów stworzonych z myślą o osobach pragnących zwiększyć ilość spożywanego białka, zredukować węglowodany, oraz ograniczyć kaloryczność posiłków, zachowując autentyczny smak. Wykorzystując tradycyjną włoską recepturę makaronu z dodatkiem psyllium – naturalnego błonnika roślinnego, produkt zapewnia uczucie sytości, reguluje wchłanianie węglowodanów i wspomaga pracę układu trawiennego. Makaron CiaoCarb zawiera aż 30g białka i błonnika i jedynie 25g węglowodanów w 100g produktu. Dodatkowo, jest aż o 30% mniej kaloryczny od tradycyjnych makaronów, wspomagając tym samym proces redukcji tkanki tłuszczowej.
Wysoka jakość i satysfakcjonujący, autentyczny, włoski smak!
Pipe Rigate Makaron niskowęglowodanowy od CiaoCarb to prawdziwy, włoski smak tradycyjnego makaronu, o unikalnym kształcie, który znakomicie absorbuje sosy i przyprawy, nadając daniom niepowtarzalny smak. Jego zastosowanie jest dokładnie takie samo, jak w przypadku makaronów o klasycznej zawartości węglowodanów. Podaj go w towarzystwie ulubionego sosu i składników i ciesz się smakiem włoskiej kuchni bez obaw o nadmiar węglowodanów!
Składniki: pszenica durum, błonnik pszenny, białko pszenne (gluten), błonnik akacjowy, białko jaja w proszku (jaja), białko sojowe, stabilizator: guma guar E412, psyllium.