Spaghetti - Makaron niskowęglowodanowy - 500g - FellingOK
Spaghetti - Makaron niskowęglowodanowy - 500g - FellingOK to autentyczny, włoski produkt, o innowacyjnej recepturze makaronu niskowęglowodanowego. Spaghetti od FeelingOK to doskonała propozycja dla tych, którzy pragną cieszyć się smakiem tradycyjnego włoskiego makaronu, jednocześnie dbając o niski poziom węglowodanów.
Co warto wiedzieć o Spaghetti - Makaron niskowęglowodanowy?
Makaron o niskiej zawartości węglowodanów
Odpowiedni na diecie keto i low-carb
Niski indeks glikemiczny
25 g węglowodanów i 30g białka w 100g produktu
Naturalny skład
Spaghetti Makaron Niskowęglowodanowy - znakomity produkt na diecie keto!
Spaghetti Makaron Niskowęglowodanowy to produkt włoski o udoskonalonej recepturze, zapewniający jeszcze korzystniejsze oddziaływanie na organizm. Dzięki niskiej zawartości węglowodanów - jedynie 25g w 100g produktu, idealnie wpisuje się w diety keto i low-carb, nie zakłócając stanu ketozy, a wręcz przyspieszając procesy regeneracji organizmu. Dodatkowo, charakteryzuje się czystym, naturalnym składem, wolnym od cukru, GMO i innych potencjalnie szkodliwych składników. Spaghetti Makaron Niskowęglowodanowy zawiera bogactwo łatwo-przyswajalnego białka, wspomagającego budowanie mięśni oraz przyspieszającego spalanie tkanki tłuszczowej. W 100g produktu dostarcza aż 30g tego makroskładnika!
Najwyższa jakość i satysfakcjonujący smak
Makaron Spaghetti FeelingOK to autentyczny, włoski smak tradycyjnego makaronu. Konsystencja makaronu jest doskonała, zbliżona teksturą do tradycyjnych produktów. Jego zastosowanie jest dokładnie takie samo, jak w przypadku makaronów o klasycznej zawartości węglowodanów. Podaj go w towarzystwie ulubionego sosu i składników, odkrywając prawdziwy smak włoskiego makaronu bez obawy o nadmiar węglowodanów!
Składniki: Białko pszenne, Białko grochu, Mąka pszenna, Białko jaja, Błonnik pszenny, Błonnik akacjowy, Stabilizator – guma guar, Psyllium.